Praktisk info

Tid og sted

UNF Sundhedsvidenskabelig Camp 2024 finder sted 13.- 20. juli på Københavns Universitet (KU), primært på Panum Instituttet. Vi tilbyder som udgangspunkt refusion af transportudgifter til og fra campen, så du har mulighed for at deltage ligemeget hvor i landet du kommer fra.

Deltagelsesgebyr

UNF bygger udelukkende på frivilligt arbejde, og via velgørende bevillinger er det muligt, kun at opkræve 500 kr for ugens forløb, og dette er inklusiv et års medlemskab i din tilhørende lokalforening derefter. Vores sponsorer skal have stor tak, da det uden dem ikke ville have været muligt.

Kost & logi

Vi sørger for kost og logi under hele campen og der vil blive taget hensyn til diverse diæter, så husk at skrive dem i din ansøgning. På campen sover man flere sammen i et klasselokale, men der vil være mulighed for kønsopdeling og mindre rum, hvis der er behov for dette. Derudover har vi 2 nattevagter, som er vågne hele natten, så du kan føle dig tryg.

Hvem kan deltage?

Campen er tiltænkt alle studerende på gymnasielle uddannelser. Hvis du falder uden for denne kategori er du stadig meget velkommen til at ansøge eller skrive til os og høre om det vil give mening for dig at deltage.

Optagelse

Når tilmeldingen lukker d. 1. maj, vil du herefter over mail få en bekræftigelse senest d. 15. maj. Du vil også over mail modtage flere praktiske informationer om campen.

Denne side er sidst opdateret d. 31. december 2023 af ANLI